Naturell macaron = mandelbiskvi
I julas testade jag några av de färgglada macarons som finns precis överallt. Konstaterade att de gjorde sig fantastiskt bra på bild men att de inte var lika roliga att äta. Sedan dess har jag sett en större variant varje gång jag köpt bröd på mitt favoritbageri. Idag kunde jag inte motstå frestelsen längre utan handlade en. Den kostade €1.80 och var dubbel, precis som de färgglada. Men det var inget klet i mitten. Kanske är det tänkt att man ska peta dit det själv?
De smakade ungefär som en söt mandelbiskvi, riktigt god i lagom dos! (Lagom dos är ungefär 1/6)
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)
- Känner du till världens äldsta hängfärja? Biscayabron utanför Bilbao - söndag 17 november 2024
- De tre medeltida borgarna i Bellinzona är ett sevärt världsarv - lördag 16 november 2024
- Ett lyft för Anderssjöåfallet: hållbara trappor byggda av sherpas - söndag 3 november 2024