Melody bakery hakar på franska cafétrenden
Efter italiensk latte, svenska småkakor och amerikanska jättemuffins kommer nu franska bakverk. Inte mig emot, omväxling förnöjer. Melody bakery ligger på Linnégatan (mellan Rumpan bar och Linnéterrasen) och kallar sig själva för cafe och patesseri. Det passar bra, de har en hel disk full med olika bakelser. En trevlig detalj att för några av dem så finns det både stor version för den som är kaksugen och liten version för den som bara vill ha något litet till kaffet.
Kaffet är det heller inget fel på. Det är inte Bar Centro/DaMatteo-nivå på det men det är bra cafékaffe. Klart bättre än på en viss cafékedja med franskinspirerat namn. Till sist så har Melody bakery öppet till klockan 20 och sällar sig till de pendlarvänliga kvällsöppna caféerna.
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)
- Myskoxarna i Tännäs är snyggare i vinterpäls - lördag 15 februari 2025
- Cité radieuse de Marseille – fascinerande och värt ett besök - lördag 1 februari 2025
- Gustaf V är tillbaka och Mitt Nice till förlaget - onsdag 22 januari 2025
Last updated on juni 16th, 2011 at 09:02 f m
Den lilla chokladkuben ser delikat ut.
Den var god, bättre än den italienska bärpajen (som jag också provade).
Chokladkuben fanns även som större version, ungefär som tre kuber bredvid varandra. Den överraskade lite, den var mkt fluffigare och mindre mäktig än vi hade förväntat oss. Knastrade gott nedtill. God men inte riktigt lika god som något från Cottard i Antibes.
Den var god, bättre än den italienska bärpajen (som jag också provade).
Chokladkuben fanns även som större version, ungefär som tre kuber bredvid varandra. Den överraskade lite, den var mkt fluffigare och mindre mäktig än vi hade förväntat oss. Knastrade gott nedtill. God men inte riktigt lika god som något från Cottard i Antibes.
Åh mums mums mums! :O Herrugud vad sötsögen jag blev nu!
Hehe, farligt läsa vissa bloggar vet du ;-)