Dagens lunch i Plascassier
Auberge St Donat i Plascassier fortsätter med sitt framgångsrecept med fyra-rätters lunch i en fast meny. Priset har gått upp till €15,50 men det är fortfarande antagligen Rivierans mest prisvärda lunch.
Idag var huvudrätten kyckling. Just den bilden blev sådär men här är resten av lunchen.
Först en sallad.
Sedan någon inbakad mockajäng, därefter kyckligen och till sist en kaka.
Allt nedsköljt med rejäla kvantiteter av ett enkelt rosévin. Därefter dags för boulespel i Svenska Rivieraklubbens regi.
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)
- Chans att se de charmiga färdmansgårdarna i Röros under martnan - tisdag 25 februari 2025
- Myskoxarna i Tännäs är snyggare i vinterpäls - lördag 15 februari 2025
- Cité radieuse de Marseille – fascinerande och värt ett besök - lördag 1 februari 2025