Dagens lunch i Plascassier
Auberge St Donat i Plascassier fortsätter med sitt framgångsrecept med fyra-rätters lunch i en fast meny. Priset har gått upp till €15,50 men det är fortfarande antagligen Rivierans mest prisvärda lunch.
Idag var huvudrätten kyckling. Just den bilden blev sådär men här är resten av lunchen.
Först en sallad.
Sedan någon inbakad mockajäng, därefter kyckligen och till sist en kaka.
Allt nedsköljt med rejäla kvantiteter av ett enkelt rosévin. Därefter dags för boulespel i Svenska Rivieraklubbens regi.
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)
- I Aigues-Mortes syns spåren av en medeltida syskonfejd - lördag 12 april 2025
- Folkfest se de holländska tulpanfälten blomma i Provence - fredag 11 april 2025
- Test för att se om jag kan få igång utskicken igen - fredag 21 mars 2025